ThinkPower

Invertteri on aurinkosähköjärjestelmän yksi pääkomponenteista ja sen laadulla on merkittävä vaikutus koko järjestelmän tehokkuuteen. ThinkPower on erikoistunut aurinkosähköjärjestelmissä käytettävien inverttereiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Luotettaville tuotteilleen ThinkPower myöntää 5 vuoden takuun. Tuotteet ovat myös tehokkaita ja helppokäyttöisiä.

ThinkPowrer TP4-10KTL Invertteri

TP4-10KTL 3-Vaihe Invertteri

 

Omakotitaloissa yleisimmin käytetty 3-vaihe invertteri, joka kytketään kodin/valtakunnan verkkoon. Tuote on ulkoa tyylikäs ja vankkarakenteinen valu-alumiini kuori kätkee sisäänsä viimeisintä tekniikkaa. Laite on helppokäyttöinen ja sisältää Wi-Fi yhteyden, jonka avulla yhteys voidaan luoda kätevästi, niin puhelimen sovellukseen, kuin tietokoneeseen. Sovelluksesta on mukava seurata kertyneitä säästöjä. 

Tuote on varustettu kahdella aurinkopaneelien MC4 sisääntulolla, paneelien ryhmittely on näin ollen helppoa. Muuntajaton teknologia antaa korkean hyötysuhteen aina 98,4% asti. 

Laitteen suojausluokka on IP65, joka mahdollistaa joustavan sijoittelun, niin ulko-, kuin sisätiloihin. 

Laitteen luotettavuutta lisää älykäs automatiikka, joka suojaa laiteetta mahdollisissa vikatilanteissa. Luottettavuuden takeena on 5 vuoden takuu.

ThinkPower TP

TP10-15KTL 3-Vaihe Invertteri

 

Hieman suurempien aurinkovoimaloiden tarpeisiin suunniteltu  3-vaihe invertteri.  Myös niin sanottu Grid-Tied malli, joka kytketään kiinteistön/valtakunnan verkkoon. Tuotteessa on vankkarakenteinen valu-alumiini kuori, joka kätkee sisäänsä viimeisintä tekniikkaa. Laite on helppokäyttöinen ja sisältää Wi-Fi yhteyden, jonka avulla yhteys voidaan luoda kätevästi, niin puhelimen sovellukseen, kuin tietokoneeseen. Sovelluksesta on mukava seurata kertyneitä säästöjä.

Tuote on varustettu kahdella (15kW malli on kolmella)  aurinkopaneelien MC4 sisääntulolla, paneelien ryhmittely on näin ollen helppoa. Muuntajaton teknologia antaa korkean hyötysuhteen aina 98,4% asti. Älykäs automatiikka suojaa laiteetta mahdollisissa paneelien oikosulkutilanteissa.

Laitteen suojausluokka on IP65, joka mahdollistaa joustavan sijoittelun, niin ulko-, kuin sisätiloihin. 

5 Vuoden takuu

TP17-25KTL

 

Kompakti 3-vaihe tehopaketti, joka soveltuu suurempiin aurinkosähkövoimaloihin.  Myös niin sanottu Grid-Tied malli, joka kytketään kiinteistön/valtakunnan verkkoon. Tuotteessa on vankkarakenteinen valu-alumiini kuori, joka kätkee sisäänsä viimeisintä tekniikkaa. Laite on helppokäyttöinen ja sisältää Wi-Fi yhteyden, jonka avulla yhteys voidaan luoda kätevästi, niin puhelimen sovellukseen, kuin tietokoneeseen. Sovelluksesta on mukava seurata kertyneitä säästöjä.

Tuote on varustettu neljällä aurinkopaneelien MC4 sisääntulolla, paneelien ryhmittely on näin ollen helppoa. Muuntajaton teknologia antaa korkean hyötysuhteen aina 98,4% asti. Älykäs automatiikka suojaa laiteetta mahdollisissa paneelien oikosulkutilanteissa.

Laitteen suojausluokka on IP65, joka mahdollistaa joustavan sijoittelun, niin ulko-, kuin sisätiloihin.. Luottettavuuden takeena on 5 vuoden takuu.

EPH4-12KTL Hybridi-Invertterit

 

Hybridi-invertteri toimii kuten normaaali verkkoon liitetty järjestelmä, mutta siinä on lisäksi ominaisuus akuston hallintaan.

Yhdessä akuston kanssa aurinkosähkön hyödyntämiselle saadaa entistä paremmat mahdollisuudet. 

Mikäli haluatte sijoittaa tulevaisuuteen on hybridi-invertteri hyvä valinta. Aurinkosähköjärjestemän voi ottaa käyttöön normaalisti ja hankkia akuston vaikka myöhemmin.