Tuotteemme

Laadukkailla tuotteilla saavutetaan hyvä energiatehokkuus, joka taas tarkoittaa parempaa taloudellisuutta. Tuotteiden tulee olla myös kestäviä ja helppokäyttöisiä, jotta elinkaaren aikainen hyöty saadaan maksimoitua. Juuri tästä syystä olemme valinneet lukuisien tuotemerkkien parista kaksi loistavaa tuotemerkkiä. ThinkPower siniaalto invertterit ja Maysun aurinkopaneelit. Täältä löydät hieman lisätietoja tuotteistamme.

ThinkPower Hybridi Invertteri

ThinkPower Invertterit

Invertteri on aurinkosähköjärjestelmän yksi pääkomponenteista ja sen laadulla on merkittävä vaikutus koko järjestelmän tehokkuuteen. ThinkPower on erikoistunut aurinkosähköjärjestelmissä käytettävien inverttereiden tuotekehitykseen ja valmistukseen. Luotettaville tuotteilleen ThinkPower myöntää 5 vuoden takuun. Tuotteet ovat myös tehokkaita ja helppokäyttöisiä.

Maysun Solar Aurinkopaneelit

 

Maysun Solar perustettiin vuonna 2008, ja sen pääkonttori sijaitsee kauniissa kiinalaisessa Hangzhoun kaupungissa. Maysun Solar on ammattimainen aurinkopaneelien valmistaja ja myyjä, jonka toimintaan kuuluu yksikiteisten aurinkopaneelien ja monikiteisten aurinkopaneelien tuotanto ja valmistus. Sillä on kaksi tuotantotukikohtaa Arabiemiraateissa ja Kiinassa, joiden kapasiteetti on 1G wattia, ja sen tuotteita käytetään laajalti yli 80 maassa ja alueella maailmassa. Ulkomailla on 7 myyntikonttoria: Saksassa, Italiassa, Puolassa, Unkarissa, Saudi-Arabiassa ja Indonesiassa. Aurinkopaneeleillamme on TÜV NORD SGS MCS CE EMC :n täydellinen sertifikaatti, ja tarjoamme 12 vuoden laatutakuun kaikille aurinkosähköpaneeleille. 

 

Maysunin laajasta mallistosta olemme valinneet valikoimaamme, parhaiten Suomen olosuhteisiin soveltuvat mallit. Myös asennustekniset asiat ovat olleet merkittävä vaikuttaja tuotteita valittaessa.